• LSV POZIVA PREMIJERKU DA PUSTI U RAD POSTROJENJE ZA VODU

    ZRENJANIN – Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine uputili su danas poziv predsednici Vlade Republike Srbije Ani Branbić da poseti Zrenjanin i tom prilikom pusti u rad postrojenje za prečišćavanje vode u rad.     „Građani Zrenjanina dugo čekaju na zdravu pijaću vodu, a poslednjih nedelja su dodatno zbunjeni informacijama o završetku radova na postrojenju za prečišćavanje […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    LSV POZIVA PREMIJERKU DA PUSTI U RAD POSTROJENJE ZA VODU

    ZRENJANIN – Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine uputili su danas poziv predsednici Vlade Republike Srbije Ani Branbić da poseti Zrenjanin i tom prilikom pusti u rad postrojenje za prečišćavanje vode u rad.

     

    vode

     

    „Građani Zrenjanina dugo čekaju na zdravu pijaću vodu, a poslednjih nedelja su dodatno zbunjeni informacijama o završetku radova na postrojenju za prečišćavanje vode, a potom i o obustavi snabdevanja prečišćenom vodom“, navode u odborničkoj grupi LSV.

     

    Liga socijaldemokrata Vojvodine se nada da predsednica Vlade Republike Srbije svojim autoritetom može obeležiti kraj velikog poduhvata, koji za cilj ima snabdevanje građana Zrenjanina zdravom pijaćom vodom.

     

    „Verujemo da ste upoznati sa činjenicom da je u gradu Zrenjaninu, sedištu Srednjobanatskog okruga, zabranjena upotreba vode za piće još od 2003. godine. Posle niza pokušaja i nebrojenih pilot projekata, ove godine je završeno postrojenje za prečišćavanje vode. Ta vest, koju je najpre saopštio direktor JKP „Vodovod i kanalizacija“ Ivan Dević, a zatim su je potvrdili i gradski čelnici, veoma je obradovala građanke i građane Zrenjanina“, navode ligaši i dodaju da je njihova radost bila još veća u trenutku kada je kroz česme potekla prečišćena voda.

     

    Doduše, ta radost je potrajala svega nekoliko dana, jer je vodosnabdevanje zatim obustavljeno.

     

    „Uvereni smo da je gradska vlast bila maksimalno angažovana na praćenju svih radova, da je sve izvedeno kako treba i da zaista ne postoji razlog zbog kojeg bi Zrenjaninke i Zrenjaninci dalje čekali vodu za piće“, navode u LSV.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. … a sta ste vi uradili dok ste verili i oblacili u gradu na Begeju. U Ns ste u koaliciji sa SNS. Nemojte nam prosipati prazne priče i floskule, posle 5.oktobra ste mogli mnogo puta do sada da rešite situaciju.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika