• LSV: ODMAH OTVORITI APOTEKE U SVIM SELIMA

  ZRENJANIN – Predsednik Odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Dejan Čapo rekao je da ova stranka traži od predstavnika gradske vlasti da vrate u funkciju sve apoteke u selima na području grada Zrenjanina, koje rade u okviru Javne ustanove „Apoteka Zrenjanin“.     – Uprkos tome što su pre samo godinu i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  LSV: ODMAH OTVORITI APOTEKE U SVIM SELIMA

  ZRENJANIN – Predsednik Odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Dejan Čapo rekao je da ova stranka traži od predstavnika gradske vlasti da vrate u funkciju sve apoteke u selima na području grada Zrenjanina, koje rade u okviru Javne ustanove „Apoteka Zrenjanin“.

   

  dejan capo
  Dejan Čapo

   

  – Uprkos tome što su pre samo godinu i po dana najavljivali da će svako naseljeno mesto imati apoteku, u realnom životu je upravo suprotno – apoteke su već zatvorene u Aradcu, Jankovom Mostu, Mihajlovu, Farkaždinu i Knićaninu, ne zna se šta će biti sa apotekama u Melencima, Botošu i Čenti, apoteka u Belom Blatu radi dva puta nedeljno, a Lukino Selo nije ni imalo apoteku – rekao je Čapo.

   

  Kako je istakao, „Apoteka Zrenjanin“ je javna ustanova, što znači da je dužnost i odgovornost gradskih čelnika da obezbede kontinuirano snabdevanje stanovništva lekovima i medicinskim sredstvima radi lečenja, poboljšanja i održavanja kvaliteta života pacijenta.

   

  – U malim sredinama privatni preduzetnici nemaju interes da otvore apoteku, te državne apoteke moraju da postoje – ocenio je Čapo.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika