• LOKALNI AKCIONI PLAN ZAPOŠLJAVANJA IZAZVAO DISKUSIJU

    ZRENJANIN – Predlog Zaključka o usvajanju Lokalnog akcionog plana za zapošljavanje za 2018. godinu izazvao je diskusiju na jučerašnjem zasedanju Skupštine grada Zrenjanina, u kojoj su učestvovali zamenik gradonačelnika Saša Santovac i predstavnici opozicije.     Tim dokumentom predviđeno je izdvajanje 9,1 milion dinara za mere aktivne politike zapošljavanja, i to 5,6 miliona iz budžeta […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    LOKALNI AKCIONI PLAN ZAPOŠLJAVANJA IZAZVAO DISKUSIJU

    ZRENJANIN – Predlog Zaključka o usvajanju Lokalnog akcionog plana za zapošljavanje za 2018. godinu izazvao je diskusiju na jučerašnjem zasedanju Skupštine grada Zrenjanina, u kojoj su učestvovali zamenik gradonačelnika Saša Santovac i predstavnici opozicije.

     

     

    Tim dokumentom predviđeno je izdvajanje 9,1 milion dinara za mere aktivne politike zapošljavanja, i to 5,6 miliona iz budžeta grada i 3,5 miliona iz sredstava Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Predviđeno je zapošljavanje 53 lica, kroz programe stručne prakse, javnih radova i letnje stručne prakse.

     

    U skladu s odlukom o budžetu za narednu godinu, na poslednjoj sednici lokalnog parlamenta u ovoj godini usvojeni su i planovi i programi poslovanja i rada direktnih i indirektnih budžetskih korisnika, javnih preduzeća, javnih ustanova i ustanova kulture grada Zrenjanina.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika