• LIGAŠI APELUJU: NEMOJTE PONIŽAVATI PENZIONERE!

    ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) u Zrenjaninu smatra da je položaj u kom se penzioneri nalaze ponižavajući jer, kako navode zrenjaninski ligaši, „nemaju novca ni za lečenje niti za najosnovnije potrebe, a vlast im serviranjem laži o povećanju penzija vređa dostojanstvo“.     – Najavljeno povećanje penzija je obmana građana. Naime, penzioneri […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    LIGAŠI APELUJU: NEMOJTE PONIŽAVATI PENZIONERE!

    ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) u Zrenjaninu smatra da je položaj u kom se penzioneri nalaze ponižavajući jer, kako navode zrenjaninski ligaši, „nemaju novca ni za lečenje niti za najosnovnije potrebe, a vlast im serviranjem laži o povećanju penzija vređa dostojanstvo“.

     

    Šandor Šomođi

     

    – Najavljeno povećanje penzija je obmana građana. Naime, penzioneri su pošteno zaradili svoje penzije, koje su im smanjene pre tri godine, a svako vraćanje penzija bliže iznosu koji su imali pre smanjenja, ne znači podizanje, već samo delimično vraćanje onoga što su već imali. Takođe, troškovi života rastu, a penzije se ne usklađuju sa troškovima života, što znači da se penzije umanjuju – tvrdi Šandor Šomođi, član Izvršnog odbora Gradskog odbora LSV.

     

    Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da vlast mora misliti na penzionere i stvoriti im bolje uslove za život, jer penzioneri zaslužuju kvalitetnu zdravstvenu zaštitu, adekvatna primanja i dostojanstven penzionerski život.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika