• LEVICA SRBIJE: USKORO IZLOŽBA „BARON MINHAUZEN“

  Politika nije varanje, već borba za principe, poručuje Milan Pernat

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  ZRENJANIN – Prateći aktuelna dešavanja u našoj zemlji  i uzimajući u obzir trendove koje ovih dana nameće SNS u javnosti, Levica Srbije u Zrenjaninu će u narednom periodu organizovati prigodnu izložbu pod nazivom „Baron Münchhausen“, poručio je predsednik inicijativnog odbora Levice Srbije u našem gradu Milan Pernat. 

  levica-srbije

  On je objasnio da će tom prilikom u audiovizuelnom formatu građanima Zrenjanina biti prezentovana „sva lažna obećanja koja su gradski vlastodršci dali za prethodne četiri godine vlasti u našem gradu“.

  Politika nije varanje, lažno obećanje, upotreba svega i svačega da bi se došlo i opstalo na vlasti. Politika je borba za principe. Veliki je problem ako ih nemate. Najpodliji oblik ponašanja koji neko može sebi da dozvoli, a ko se bavi javnim poslom, a pogotovo politikom je da potceni građane. Ovde se sve zna, ko i na kakav način čuva interese grada – naglasio je Pernat.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika