• Zašto je Kovačević napustio DS

  Ostaje odbornik u Skupštini grada

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  ZRENJANIN – Odbornik u Skupštini grada Zrenjanina i doktor u Specijalnoj bolnici za plućne bolesti „Dr Vasa Savić“ Mile Kovačević potvrdio je za portal „Zrenjaninski“ da je posle 15 godina članstva napustio Demokratsku stranku i prešao u Srpsku naprednu stranku.

  Dr Mile Kovačević
  Dr Mile Kovačević

  On je naveo da iz DS-a ne izlazi zato što je ljut, ili uskraćen za bilo šta, već zato što su ga ljudi iz SNS-a uverili da sa nove pozicije može mnogo više da uradi za grad.

  – Već tri godine se nisam bavio stranačkom politikom, bio sam aktivan samo u Skupštini grada kao odbornik. Imao sam u DS-u odlične saradnike i tamo je ostala dobra ekipa, tako da mislim da mojim odlaskom nisam ništa poremetio. Ponavljam, prešao sam u SNS jedino zbog toga što ću u novoj stranci moći da se angažujem više u korist grada – istakao je Kovačević i napomenuo da će ostati odbornik u lokalnom parlamentu.

  SNS je danas saopštila da joj je potrebna podrška pojedinaca koji, poput Kovačevića, mogu značajno doprineti funkcionisanju Gradskog odbora, ali i dati ogroman doprinos gradu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika