• Kadrovska vrteška: Odbornica iz redova Palmine stranke prešla kod naprednjaka

    Odbornička grupa Srpske napredne stranke i njenih koalicionih partnera u Skupštini grada Zrenjanina, pod nazivom „Aleksandar Vučić – Za našu decu“, brojnija je za jednog odbornika.   Naime, predsednik lokalnog parlamenta Čedomir Janjić je na poslednjem zasedanju obavestio prisutne u sali da je odbornica Zorica Marinković pre početka sednice dostavila pisano obaveštenje da napušta odborničku […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kadrovska vrteška: Odbornica iz redova Palmine stranke prešla kod naprednjaka

    Odbornička grupa Srpske napredne stranke i njenih koalicionih partnera u Skupštini grada Zrenjanina, pod nazivom „Aleksandar Vučić – Za našu decu“, brojnija je za jednog odbornika.

     

    Naime, predsednik lokalnog parlamenta Čedomir Janjić je na poslednjem zasedanju obavestio prisutne u sali da je odbornica Zorica Marinković pre početka sednice dostavila pisano obaveštenje da napušta odborničku grupu Socijalističke partije Srbije – Jedinstvene Srbije i da će ubuduće svoj rad nastaviti u okviru odborničke grupe “Aleksandar Vučić – Za našu decu“. Zorica Marinković je po zanimanju inženjerka tehnologije i bila je članica stranke Dragana Markovića Palme.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Sa protesta poručeno: „Ne pristajemo da živimo u epizodi kriminalističke serije“

     

    Posle ovoga, SNS u Skupštini grada Zrenjanina ima 43 od ukupno 67 mandata, dok lista SPS – JS broji deset odbornika.

     

    Naprednjaci u lokalnom parlamentu imaju i novog odbornika. Umesto Siniše Vukića, koji je podneo ostavku na to mesto, u skupštinskim klupama će ubuduće sedeti elektroinženjer pogona Marko Kovačević.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Takođe, i Liga socijaldemokrata Vojvodine, koja u aktuelnom sazivu ima četiri mandata, ima novog odbornika. Bojan Kostreš, koji se ionako nije pojavljivao na sednicama lokalnog parlamenta, podneo je ostavku. Na njegovo mesto je došla diplomirana inženjerka zaštite životne sredine Nataša Lalić.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika