• JOŠ JEDNA POBEDA KAPITALIZMA NAD RADNICIMA ZRENJANINA

  ZRENJANIN – Poslednji u nizu slučajeva propadanja zrenjaninske privrede je bankrot Fabrike lekova „Jugoremedija“, ocenila je Levica Srbije u Zrenjaninu. – Ova fabrika nekada je značila mnogo za stabilnost Zrenjanina. Od 2002. godine ona je postala plen pojedincima iz raznih političkih partija, koji su se našli u vlasti. Svaka vlast u poslednjih 14 godina dala […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  JOŠ JEDNA POBEDA KAPITALIZMA NAD RADNICIMA ZRENJANINA

  ZRENJANIN – Poslednji u nizu slučajeva propadanja zrenjaninske privrede je bankrot Fabrike lekova „Jugoremedija“, ocenila je Levica Srbije u Zrenjaninu.

  levica-srbije-1

  – Ova fabrika nekada je značila mnogo za stabilnost Zrenjanina. Od 2002. godine ona je postala plen pojedincima iz raznih političkih partija, koji su se našli u vlasti. Svaka vlast u poslednjih 14 godina dala je svoj doprinos kako bi uništila ovu fabriku i njeno radništvo – ocenio je Miljan Čičić iz Levice Srbije. 

  Po njegovom mišljenju, samo pominjanje mogućnosti da bi neka kompanija mogla da ostane u državnom vlasništvu je danas neoprostiv greh.

  – Zašto? Zato što se sve mora privatizovati, jer Vlada nije u stanju da vodi kompaniju. Vlada koja nije u stanju da vodi jednu kompaniju nije sposobna da vodi čitavu državu – zaključio je Čičić.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika