• Još jedna hitna sednica Skupštine

  Odbornici se izjašnjavaju o zemljištu

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  ZRENJANIN – Predsednica Skupštine grada Zrenjanina Eleonora Marjanović zakazala je za sutra, 25. maj, još jednu sednicu lokalnog parlamenta po hitnom postupku, na kojoj će se naći tri tačke dnevnog reda – sve tri vezane za građevinsko zemljište.

  Odbornici sutra ponovo u skupštinskim klupama
  Odbornici sutra ponovo u skupštinskim klupama

  Pred odbornicima će se naći predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o utvrđivanju načina plaćanja i odobravanja popusta za jednokratno plaćanje cene građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada u postupku otuđenja. Takođe, odbornici će se izjasniti i o predlozima odluka o pokretanju postupka otuđenja neizgrađenog građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada u industrijskim zonama „Bagljaš – zapad“ i „Jugoistok“.

  – Obrazloženje za kraći rok za sazivanje 35. sednice Skupštine grada je hitnost u vezi postupka investicija – obrazložila je Eleonora Marjanović.

  Odbornici iz redova opozicije u nekoliko navrata su izražavali nezadovoljstvo zbog hitnog sazivanja sednica, čak i bojkotovali takva zasedanja. Oni smatraju da nema razloga za takvim načinom rada, dok iz vlasti odgovaraju da su u pitanju tematske sednice, posvećene novim investicijama, i da lokalna samouprava ne želi da dozvoli da ulagači čekaju ni dan duže nego što je to potrebno.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika