• IZABRANI POVERENICI LEVICE SRBIJE ZA ELEMIR I TARAŠ

  Pokret saopštio da je protiv prodaje zemlje stranim kompanijama

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  ELEMIR – U ponedeljak, 22. februara, u prepunoj sali Mesne zajednice u Elemiru, održan je sastanak Pokreta Levica Srbije u Zrenjaninu i tom prilikom su izabrani poverenici za Elemir – Nemanja Marković i za Taraš – Ljubinko Kojičić. Prisutnima su se na ovom skupu obratili predsednik i članovi inicijativnog odbora Levice u Zrenjaninu Milan Pernat, Miljan Čičić i Predrag Jeremić.

  Sa sastanka u Elemiru
  Sa sastanka u Elemiru

  „Pokret Levica Srbije je nastao iz potrebe da Srbija bude država sa manje nejednakosti u kojoj je svaki čovek važan i potencijalno koristan član društva, a ne tehnološki višak i socijalni problem. U našem programu nudimo stabilan sistem u kome će svako snalaziti na osnovu svog znanja, pošteno stečene diplome i marljivosti, i gde će se vrednovati svačiji rad“, poručili su članovi Levice Srbije.

  Kako je rečeno, Levica se zalaže za agrarnu reformu kojom bi se omogućilo adekvatnije korišćenje državnog poljoprivrednog zemljišta za nezaposlene stanovnike sela u Srbiji, koji imaju barem jedan hektar svoje zemlje u vlasništvu.

  Protiv smo prodaje naše zemlje stranim kompanijama, jer zemlja je onoga ko je obrađuje„, istaknuto je na sastanku.

  U narednom periodu inicijativni odbor Levice Srbije u Zrenjaninu će nastaviti intezivno sa formiranjem povereništva na teritoriji celog grada i okolnih sela.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika