• Isečene gume na automobilu Branislava Gute Grubačkog, novi protest građana u subotu

    Organizatori protesta „Zrenjanin protiv nasilja“ saopštili su da je u noći između subote i nedelje nepoznati počinilac isekao gume na automobilu čiji je vlasnik Branislav Grubački Guta, poznati građanski aktivista i osnivač Pokreta „Novi optimizam“. Grubački je i jedan od organizatora protesta u Zrenjaninu.   Automobil je bio parkiran ispred porodične kuće Grubačkog.   PROČITAJTE […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Isečene gume na automobilu Branislava Gute Grubačkog, novi protest građana u subotu

    Organizatori protesta „Zrenjanin protiv nasilja“ saopštili su da je u noći između subote i nedelje nepoznati počinilac isekao gume na automobilu čiji je vlasnik Branislav Grubački Guta, poznati građanski aktivista i osnivač Pokreta „Novi optimizam“. Grubački je i jedan od organizatora protesta u Zrenjaninu.

     

    Automobil je bio parkiran ispred porodične kuće Grubačkog.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Željko Veselinović: Ko će u „Linglongu“ odgovarati zbog povrede radnika?

     

    „Ovim putem zahtevamo od zrenjaninske policije da u najkraćem mogućem roku pronađe počinioca. Pitamo se da li je ovo upozorenje Grubačkom, ali i drugim građanima, koji već nedeljama protestuju protiv nasilja u društvu“, navodi se u saopštenju.

     

    Organizatori protesta napominju da Zrenjanincima ni kiša ni oluja nisu smetali da prethodnih nedelja iskažu svoje nezadovoljstvo stanjem u društvu i pridruže se protestnim šetnjama.

     

    Tako će biti i u subotu, 24. juna, s početkom u 18 časova, na šetalištu pored jezera, u naselju Mala Amerika.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    „Zrenjanin će u subotu, zajedno sa mnogim drugim gradovima u našoj zemlji, još snažnije i odlučnije poručiti da je protiv nasilja, ali i autoritarne, nedemokratske i bezobzirne vlasti Aleksandra Vučića“, zaključuje se u saopštenju.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. Kad se oni hvale da su isekli gume na autobusima kojima je trebalo da se ide na SNS miting, neka i tom čvarku Guti iseku gune! Naoštriću noževe počiniocu ako mu treba drugi put.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika