• IGOR SALAK – OPOZICIONAR KOJI JE UGROZIO ŽITIŠTANSKU VLAST

  ŽITIŠTE – Lista koju je u Žitištu predvodio Igor Salak (Pokret „Vreme je za bolje“ – Igor Salak, DS i SDS) dobila je 25 odsto mandata u lokalnoj skupštini i time ostvarila jedan od najboljih opozicionih rezultata u celoj Srbiji. – Kampanju smo vodili bez elektronskih medija, nismo imali državni novac, službena vozila, resurse javnih […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  IGOR SALAK – OPOZICIONAR KOJI JE UGROZIO ŽITIŠTANSKU VLAST

  ŽITIŠTE – Lista koju je u Žitištu predvodio Igor Salak (Pokret „Vreme je za bolje“ – Igor Salak, DS i SDS) dobila je 25 odsto mandata u lokalnoj skupštini i time ostvarila jedan od najboljih opozicionih rezultata u celoj Srbiji.

  Igor Salak
  Igor Salak

  – Kampanju smo vodili bez elektronskih medija, nismo imali državni novac, službena vozila, resurse javnih preduzeća, zato je ovaj rezultat još veći – kaže Igor Salak za portal „Zrenjaninski“. – Srpska napredna stranka osvojila je 30 odsto glasova, što je za nekog ko je imao na raspolaganju sve što mi nismo poraz, ističe Salak.

  Kako će izgledati buduća vlast u Žitištu, teško je reći. Srpska napredna stranka, iako najjača sa 11 odbornika, ne može sama formirati vlast. U skupštinu su ušli i lista Igor Salak sa 8 odbornika, SPS sa 6, Liga socijaldemokrata Vojvodine i Savez vojvođanskih Mađara sa po 2 odbornika, koliko će imati i grupa građana „Vojislav Mrkšić“.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  Tagovi:

 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika