• Gradski odbor Zelene stranke predlaže rekonstrukciju biciklističke staze

  Gradski odbor Zelene stranke predao je zvaničnu inicijativu za rekonstrukciju biciklističke staze u ulici Žarka Zrenjanina.   – Ova staza je u lošem stanju. Pošto se ulica zatvara na mesec dana zbog radova, predali smo gradonačelniku inicijativu da se ovo zatvaranje ulice iskoristi kako bi se biciklistička staza rekonstruisala – objašnjava Aleksandar Jankov, predsednik Gradskog […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gradski odbor Zelene stranke predlaže rekonstrukciju biciklističke staze

  Gradski odbor Zelene stranke predao je zvaničnu inicijativu za rekonstrukciju biciklističke staze u ulici Žarka Zrenjanina.

   

  – Ova staza je u lošem stanju. Pošto se ulica zatvara na mesec dana zbog radova, predali smo gradonačelniku inicijativu da se ovo zatvaranje ulice iskoristi kako bi se biciklistička staza rekonstruisala – objašnjava Aleksandar Jankov, predsednik Gradskog odbora Zelene stranke u Zrenjaninu.

   

  Pročitajte još: PAŽNJA: Semafor na raskrsnici od jutros u režimu „žutog treptača“

   

  Jankov napominje da je predloženo i da se organizuje svojevrsni okrugli sto sa svim relevantnim faktorima. Na njemu bi se, kako je rekao, došlo do rešenja o unapređenju biciklističke infrastrukture u gradu Zrenjaninu.

   

  – Mi smo izrazili spremnost da učestvujemo i organizujemo ovaj skup – navodi Jankov.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika