• „Gradska stambena agencija“ preuzela Komitet

  Socijalisti ostaju kao zakupci

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  ZRENJANIN – Direktor Javnog preduzeća „Gradska stambena agencija“ u Zrenjaninu Laslo Fuks potvrdio je da su lokalna samouprava i Socijalistička partija Srbije postigli dogovor oko vlasništva nad zgradom nekadašnjeg Komiteta, koja je godinama bila predmet imovinsko – pravnog spora i sudskog preganjanja između SPS-a i države.

  Grad konačno preuzeo zgradu
  Grad konačno preuzeo zgradu

  Fuks je saopštio da je već formirana komisija „Gradske stambene agencije“ koja će u veoma kratkom roku preuzeti objekat i popisati imovinu.

  – Sa socijalistima je postignut dogovor i oni su dobrovoljno predali vlasništvo nad zgradom Komiteta, ali ostaju kao zakupci četiri kancelarije, ukupne površine 117 kvadratnih metara. Plaćaće zakup tog prostora kao i sve ostale političke partije – napomenuo je Fuks.

  On je kazao da će se status ostalih korisnika prostora na prvom spratu Komiteta, pri čemu se misli na dve boračke organizacije, jednu privatnu firmu i advokatsku kancelariju, rešiti u roku od nekoliko dana. Isto se odnosi i na drugo krilo zgrade, gde je podstanar bioskop „Sinema“.

  Opširnije o ovoj temi možete pročitati ovde

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika