• GORAN KNEŽEVIĆ: ISTORIJSKA POBEDA ALEKSANDRA VUČIĆA

  ZRENJANIN – Ovo je istorijska pobeda, nezapamćeno je da je već u prvom krugu odlučen pobednik – rekao je predsednik Srpske napredne stranke u Zrenjaninu i ministar privrede u Vladi Republike Srbije Goran Knežević na sinoćnoj vanrednoj konferenciji za medije. – Građani Srbije su glasajući za Aleksandra Vučića izabrali bolju budućnost, investicije, nova radna mesta, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  GORAN KNEŽEVIĆ: ISTORIJSKA POBEDA ALEKSANDRA VUČIĆA

  ZRENJANIN – Ovo je istorijska pobeda, nezapamćeno je da je već u prvom krugu odlučen pobednik – rekao je predsednik Srpske napredne stranke u Zrenjaninu i ministar privrede u Vladi Republike Srbije Goran Knežević na sinoćnoj vanrednoj konferenciji za medije.

  – Građani Srbije su glasajući za Aleksandra Vučića izabrali bolju budućnost, investicije, nova radna mesta, ali i predsednika sa jasnim programom potpunog oporavka Srbije. On je dobio preko dva miliona glasova, odnosno 500 hiljada glasova više nego svi ostali kandidati zajedno, što pokazuje da su politiku koju je vodio u prethodnom periodu, pre svega politiku stabilnosti i ekonomskog razvoja, građani prepoznali i pružili mu ogromnu podršku. Ovo je izuzetno značajan dan za Srbiju, jer narednih 5 godina imamo predsednika koji će biti snažan oslonac i samim tim svim našim građanima obezbediti izvesnu budućnost. Na čelu sa Aleksandrom Vučićem nastavićemo vredno da radimo, jače, brže i bolje putem napretka i prosperiteta – istakao je Knežević.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika