• FORUM ŽENA SOCIJALISTIČKE PARTIJE SRBIJE APELUJE NA SUGRAĐANKE

  ZRENJANIN – Evropska nedelja prevencije raka grlića materice obeležava se od 22. do 28. januara pod  sloganom „Dan za zdravlje“, a cilj je podizanje svesti žena o načinima prevencije te bolesti. Vođen tom pričom, Forum žena Socijalističke partije Srbije iz Zrenjanina, u saradnji sa sekcijom žena Saveza samostalnih sindikata grada Zrenjanina i opštine, čiji je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  FORUM ŽENA SOCIJALISTIČKE PARTIJE SRBIJE APELUJE NA SUGRAĐANKE

  ZRENJANIN – Evropska nedelja prevencije raka grlića materice obeležava se od 22. do 28. januara pod  sloganom „Dan za zdravlje“, a cilj je podizanje svesti žena o načinima prevencije te bolesti.

  Željka Milošević

  Vođen tom pričom, Forum žena Socijalističke partije Srbije iz Zrenjanina, u saradnji sa sekcijom žena Saveza samostalnih sindikata grada Zrenjanina i opštine, čiji je predsednik Jadranka Svirčev, kao i sa doktorkom Ružicom Omaljev, želi da podigne svest o bolesti raka grlića materice i prenese poruku o merama  prevencije.

  – Na ovu značajnu temu Forum žena SPS-a je u protekloj godini, zajedno sa saradnicima, organizovao niz edukativnih radionica koje su na našu radost bile izuzetno posećene, kako u samom  gradu, tako i u okolnim selima. Ovim putem koristimo priliku da apelujemo na sve pripadnice lepšeg pola da jednom godišnje odvoje vreme za sebe, jave se lekaru i obave redovan ginekološki pregled. Žene bi trebalo da budu svesne da pet minuta odvojenog vremena za pregled može da spasi jedan život – poručuje Željka Milošević, predsednica Foruma žena SPS-a u Zrenjaninu. 

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika