• DVE GRADSKE USTANOVE DOBILE NOVE ČELNIKE

  ZRENJANIN – Na jučerašnjoj skupštinskoj sednici izabrana su tri nova – stara direktora, ali i dve ustanove dobile su, umesto dosadašnjih direktora, vršioce dužnosti.     Za vršioca dužnosti direktora Savremene galerije imenovan je Dušan Radišić. Da podsetimo, direktor Savremene galerije od 2012. godine bio je Igor Dostanić.   Novi vršilac dužnosti direktora, Dušan Radišić, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  DVE GRADSKE USTANOVE DOBILE NOVE ČELNIKE

  ZRENJANIN – Na jučerašnjoj skupštinskoj sednici izabrana su tri nova – stara direktora, ali i dve ustanove dobile su, umesto dosadašnjih direktora, vršioce dužnosti.

   

   

  Za vršioca dužnosti direktora Savremene galerije imenovan je Dušan Radišić. Da podsetimo, direktor Savremene galerije od 2012. godine bio je Igor Dostanić.

   

  Novi vršilac dužnosti direktora, Dušan Radišić, inače, bio je u jednom mandatu član Gradskog veća.

   

  Za vršioca dužnosti direktorke Centra za socijalni rad imenovana je Olivera Lisica, koja je do sada obavljala dužnost načelnice Odeljenja za društvene delatnosti u Gradskoj upravi.

   

  Iz statusa vršioca dužnosti u status direktora juče su na sednici prevedeni direktor Narodnog pozorišta Ivan Francuski, direktorka Muzeja Jelena Gvozdenac Martinov i direktor „Rezervata prirode“ Dejan Jovanov.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika