• DS: U NAŠIM REDOVIMA SU OSTALI ČASNI LJUDI

  ZRENJANIN – Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke u Zrenjaninu Miroslav Simanić poručio je da su mnogi dojučerašnji članovi ove, ali i drugih stranaka, 2012. godine, u odsustvu političkog morala, prešli u Srpsku naprednu stranku.     Po rečima Simanića, niko od njih u redove SNS nije prešao zbog ideologije ili političkog programa, nego je jedini […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  DS: U NAŠIM REDOVIMA SU OSTALI ČASNI LJUDI

  ZRENJANIN – Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke u Zrenjaninu Miroslav Simanić poručio je da su mnogi dojučerašnji članovi ove, ali i drugih stranaka, 2012. godine, u odsustvu političkog morala, prešli u Srpsku naprednu stranku.

   

  demokrate

   

  Po rečima Simanića, niko od njih u redove SNS nije prešao zbog ideologije ili političkog programa, nego je jedini motiv bila vlast.

   

  – Kada se u politiku ulazi da bi se isključivo bilo na vlasti, a da iza vas istovremeno ne stoji ozbiljna stranka sa jasno definisanim programom, idejom i ideologijom, gubi se politički kredibilitet koji je neophodan u samom bavljenju politikom. U Demokratskoj stranci su ostali ljudi koji su spremni da se bore za vrednosti i nešto što se zove politički stav. Sve mlade ljude koji žele da stiču političko iskustvo pozivamo da to i učine kroz rad u Demokratskoj stranci – ona će najkvalitetnije oblikovati njihov politički identitet i pomoći im da se uključe u društveni život grada i države uopšte – poručio je Simanić.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika