• DS: NEĆEMO DOZVOLITI ZLOUPOTREBU ŽENA

  ZRENJANIN – Sve dok Srpska napredna stranka nije osvojila apsolutnu vlast u državi, odnosno, dok nije preuzela i pokrajinsku vlast, skoro svakoga dana slušali smo priče o tome kako Demokratska stranka loše radi svoj posao i kako isključivo politički motivisano raspodeljuje novac, saopštio je Gradski odbor DS u Zrenjaninu.     Dugo je, navode zrenjaninske […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  DS: NEĆEMO DOZVOLITI ZLOUPOTREBU ŽENA

  ZRENJANIN – Sve dok Srpska napredna stranka nije osvojila apsolutnu vlast u državi, odnosno, dok nije preuzela i pokrajinsku vlast, skoro svakoga dana slušali smo priče o tome kako Demokratska stranka loše radi svoj posao i kako isključivo politički motivisano raspodeljuje novac, saopštio je Gradski odbor DS u Zrenjaninu.

   

  demokrate

   

  Dugo je, navode zrenjaninske demokrate, jedno od najžešće napadanih ulaganja Pokrajinske vlade koju je vodio Miroslav Vasin bila podrška ženama, a posebno ženama na selu, njihovom stvaralaštvu i preduzetništvu.

   

  „Danas vlast najavljuje kako će upravo ona prvi put u istoriji razgovarati sa ženama u Zrenjaninu i Vojvodini, iako je uz pomoć prethodne Vlade osnovano preko 200 udruženja žena, organizovano više manifestacija i dosta informatičkih obuka, dodeljeno 120 kuća bračnim parovima koji žele da žive na selu“, navodi se u saopštenju.

   

  Portparolka demokrata Alisa Kockar je tim povodom izjavila kako DS ipak podržava i najmanje napore sadašnje vlasti u ovom domenu.

   

  -Žao nam je kad čujemo da neko pokušava da izbriše sve ono što je dobro urađeno, ali ono što je važno su rezultati i oni govore sami za sebe. Nama je bitno da se i dalje ulaže i veruje u žene. Međutim, ono što nećemo dozvoliti jeste njihova zloupotreba i zato budno pratimo sva dešavanja, a posebno novodonešenu odluku o ekonomskom osnaživanju žena – kazala je Kockar.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika