• DS: MANJAK LEKARA U ŠKOLSKOM DISPANZERU

  ZRENJANIN – Gradski odbor Demokratske stranke (DS) u Zrenjaninu saopštio je da sada, kada SNS ima vlast na svim nivoima, više nema razloga i izgovora da se problemi makar u domenu zdravstva ne rešavaju.     „Ipak, takav razvoj događaja se ni ne nazire. Demokratska stranka je već ukazivala na posledice manjka lekara u školskom […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  DS: MANJAK LEKARA U ŠKOLSKOM DISPANZERU

  ZRENJANIN – Gradski odbor Demokratske stranke (DS) u Zrenjaninu saopštio je da sada, kada SNS ima vlast na svim nivoima, više nema razloga i izgovora da se problemi makar u domenu zdravstva ne rešavaju.

   

  manjak lekara

   

  „Ipak, takav razvoj događaja se ni ne nazire. Demokratska stranka je već ukazivala na posledice manjka lekara u školskom dispanzeru, a sada, na žalost, moramo da primetimo da je stanje postalo alarmantno i kad su zubari u pitanju. Ako je moguće da se jednom srednjoškolcu „otvori“ zub i onda da mesecima nema ko da ga „zatvori“, kao i da je jedino rešenje da mu roditelji plate privatnog zubara ako ne žele da izgubi zub, onda… zaista imamo veliki problem o kome niko ne govori“, navodi se, između ostalog, u saopštenju zrenjaninskih demokrata.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika