• DOSTA JE BILO: Veoma malo Zrenjaninaca zna za ovu odluku

  Dosta je bilo tvrdi da veoma malo Zrenjaninaca zna da je na sednici Skupštine grada usvojen predlog odluke o javno – privatnom partnerstvu za rekonstrukciju, adaptaciju, modernizaciju, upravljanje i održavanje javnog osvetljenja. Ova odluka usvojena je u decembru.   – Ovaj predlog odluke je uvršten u dnevni red u toku same sednice i izglasan je, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  DOSTA JE BILO: Veoma malo Zrenjaninaca zna za ovu odluku

  Dosta je bilo tvrdi da veoma malo Zrenjaninaca zna da je na sednici Skupštine grada usvojen predlog odluke o javno – privatnom partnerstvu za rekonstrukciju, adaptaciju, modernizaciju, upravljanje i održavanje javnog osvetljenja. Ova odluka usvojena je u decembru.

   

  – Ovaj predlog odluke je uvršten u dnevni red u toku same sednice i izglasan je, a da se niko sa njim nije upoznao. Odlukom je usvojen predlog projekta javno – privatnog partnerstva bez elemenata koncesije. U sklopu odluke formiran je i tim koji će pratiti projekat. Nakon usvajanja odluke uslediće raspisivanje javne nabavke – navodi Aleksandar Korovljev, odbornik Dosta je bilo.

   

  Kako ističe, stranka kojoj pripada ne može da oceni ovaj projekat, jer o njemu nema pojma.

   

  – O njemu nemaju pojma ni oni odbornici koji su za njega glasali. Možemo da sumnjamo da ovde ipak nešto nije u redu, jer se odluka donosi ovako tajno. Ako, međutim, pretpostavimo da je sve u redu, ostaje potpuno nejasno zašto se o ovako važnim stvarima odlučuje potpuno nakaradno – naglašava Korovljev.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika