• Deo odbornika vladajuće koalicije od sinoć u Skupštini grada (Foto)

  Deo odbornika Skupštine Grada Zrenjanina, iz redova odborničke liste „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“, od sinoć je u Baroknoj sali Gradske kuće.   U ime odbornika, koji su sinoć ušli u Baroknu salu i zaseli u skupštinske klupe, Danijela Mićević, predsednica odborničke grupe, pročitala je saopštenje, kojim se objašnjava ovaj čin.   – Odbornici naše […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Deo odbornika vladajuće koalicije od sinoć u Skupštini grada (Foto)

  Deo odbornika Skupštine Grada Zrenjanina, iz redova odborničke liste „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“, od sinoć je u Baroknoj sali Gradske kuće.

   

  U ime odbornika, koji su sinoć ušli u Baroknu salu i zaseli u skupštinske klupe, Danijela Mićević, predsednica odborničke grupe, pročitala je saopštenje, kojim se objašnjava ovaj čin.

   

  – Odbornici naše stranke, poučeni dešavanjima u Skupštini Grada Beograda, potpuno su spremni da zaštite skupštinske institucije u Zrenjaninu. Nećemo da dozvolimo teror manjine nad većinom. Važno je naglasiti da se odbranom skupštine brani i izborna volja građana. Smatramo da Zrenjanin treba da ostane grad u kojem se svaki dan rađa sve više beba i u kojem je nezaposlenost smanjena. U Zrenjaninu kranovi treba da se vide u svim delovima grada. Kao odbornici koje su građani birali ogromnom većinom glasova dužni smo da interese građana štitimo u ovoj važnoj instituciji. To nećemo raditi na ulici. Ostajemo ovde dok nadležni državni organi ne počnu da rade svoj posao. Zahtevamo od nadležnih da se obračunaju sa fašistima, ženomrscima i nasilnicima – navodi se u saopštenju za javnost.

   

  deo odbornika

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 3

  1. Ajte na spavanje odbornici. Pustite njih policiji. Nemojte da u ponedeljak budete nesposobni za radne zadatke.
   P. S. Čujem da se dele otkazi ko se ne pojavi na posao.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika