• DEMOKRATSKA STRANKA SE ZAHVALILA ZRENJANINCIMA

  ZRENJANIN – Gradski odbor Demokratske stranke u Zrenjaninu zahvalio se građanima Zrenjanina na poverenju i podršci koju su ukazali kandidatu za predsednika Saši Jankoviću. – Zrenjanin se još devedesetih godina pokazao kao jedan od prvih demokratskih gradova koji se snažno suprotstavljaju diktatorima i u najtežim vremenima i ja sam ponosan na postignuti rezultat. Želeo bih […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  DEMOKRATSKA STRANKA SE ZAHVALILA ZRENJANINCIMA

  ZRENJANIN – Gradski odbor Demokratske stranke u Zrenjaninu zahvalio se građanima Zrenjanina na poverenju i podršci koju su ukazali kandidatu za predsednika Saši Jankoviću.

  – Zrenjanin se još devedesetih godina pokazao kao jedan od prvih demokratskih gradova koji se snažno suprotstavljaju diktatorima i u najtežim vremenima i ja sam ponosan na postignuti rezultat. Želeo bih da se zahvalim svim udruženjima, neformalnim grupama i pojedincima koji su radili u kampanji i glasali za Sašu Jankovića i da im poručim da smo, iako nismo odneli pobedu na republičkom nivou, na lokalu uradili odličan posao – izjavio je Goran Kaurić, predsednik zrenjaninskih demokrata.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika