• DEMOKRATE TVRDE DA IH MEDIJI POTPUNO IGNORIŠU

  ZRENJANIN – Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke u Zrenjaninu Miroslav Simanić ocenio je da oni koji su duže vreme u politici ne pamte da je ikada u novije vreme bilo teže baviti se politikom i da su osnovni razlog za to mediji, koji imaju katastrofalan odnos prema opozicionim strankama u Zrenjaninu.     – U […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  DEMOKRATE TVRDE DA IH MEDIJI POTPUNO IGNORIŠU

  ZRENJANIN – Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke u Zrenjaninu Miroslav Simanić ocenio je da oni koji su duže vreme u politici ne pamte da je ikada u novije vreme bilo teže baviti se politikom i da su osnovni razlog za to mediji, koji imaju katastrofalan odnos prema opozicionim strankama u Zrenjaninu.

   

  demokrate

   

  – U 2017. godini Demokratska stranka nije održala ni jednu konferenciju za medije, ne zato što nismo želeli da se izjašnjavamo o problemima na teritoriji grada Zrenjanina, kojih je zaista mnogo, nego zbog uskraćene mogućnosti da se bilo koji član DS nađe negde u nekom studiju. To je potpuni paradoks vremena u kojem živimo, gde je, s jedne strane, tehnika protoka informacija toliko usavršena da je dovoljno da imate mobilni telefon i možete stići na bilo koju stranu sveta, a s druge strane, nekim ljudima koji u političkom smislu ne razmišljaju kao vi i jednostavno imaju drugačije poglede na probleme ili život uopšte ne dozvoljavate da se obrate građanima – ocenio je Simanić.

   

  Simanić naglašava da se zbog toga stiče utisak da ne postoji politički život u gradu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika