• Debata „Da li su građani Zrenjanina slobodni“ biće održana sutra

  Debata pod nazivom „Da li su građani Zrenjanina slobodni“ biće održana u sredu, 16. novembra, s početkom u 20 časova, u sali Mesne zajednice „Veljko Vlahović“ na Bagljašu.   Debata se organizuje povodom oslobođenja Zrenjanina u Prvom svetskom ratu i praznika grada.   PROČITAJTE JOŠ: Imenovan novi načelnik Gradske uprave, dosadašnji postavljen na mesto zamenika   […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Debata „Da li su građani Zrenjanina slobodni“ biće održana sutra

  Debata pod nazivom „Da li su građani Zrenjanina slobodni“ biće održana u sredu, 16. novembra, s početkom u 20 časova, u sali Mesne zajednice „Veljko Vlahović“ na Bagljašu.

   

  Debata se organizuje povodom oslobođenja Zrenjanina u Prvom svetskom ratu i praznika grada.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Imenovan novi načelnik Gradske uprave, dosadašnji postavljen na mesto zamenika

   

  O tome šta je danas sloboda za njih lično, u uvodnom delu debate govoriće politikolog Miroslav Samardžić, Dušan Kokot (Građanski preokret), Alisa Kockar (Demokratska stranka), Igor Kovačić (Srbija centar – SRCE), Sonja Pernat (Stranka slobode i pravde), Aleksandar Korovljev (Suverenisti) i Mirjana Grujić (Novi DSS).

   

  – U želji da se na ovom događaju razmene mišljenja što većeg broja građana i učesnika političkog života u Srbiji, na događaj su pozvane i druge političke partije, udruženja građana i, naravno, sami građani – kaže portparolka Demokratske stranke i moderatorka prve debate Alisa Kockar.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Ulaz je slobodan.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin