• Zrenjaninska promocija autobiografskog romana „Blank“ Feđe Štukana

  Pokret „Novi optimizam“ organizuje književno veče i promociju autobiografskog romana „Blank“ Feđe Štukana, objavljenog u suizdanju autora i Čigoja štampe.   Promocija će biti održana u sredu, 26. oktobra, u 19 časova, u zrenjaninskom Lion pub-u.   PROČITAJTE JOŠ: Hor „Hašira“ održaće koncert u Rimokatoličkoj katedrali   O knjizi će razgovarati autor Feđa Štukan, muzičar Radoslav […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Zrenjaninska promocija autobiografskog romana „Blank“ Feđe Štukana

  Pokret „Novi optimizam“ organizuje književno veče i promociju autobiografskog romana „Blank“ Feđe Štukana, objavljenog u suizdanju autora i Čigoja štampe.

   

  Promocija će biti održana u sredu, 26. oktobra, u 19 časova, u zrenjaninskom Lion pub-u.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Hor „Hašira“ održaće koncert u Rimokatoličkoj katedrali

   

  O knjizi će razgovarati autor Feđa Štukan, muzičar Radoslav Cvijan i novinarka Novog magazina Julijana Mojsilović. Razgovor moderira Vladana Kojić, spisateljica i profesorka engleskog jezika, dok će odlomke iz romana čitati zrenjaninski glumci Miljan Vuković i Danica Grubački.

   

  Pre razgovora, publici će se obratiti Branislav Grubački Guta, osnivač „Novog optimizma“.

   

  Od snajperiste u specijalnim jedinicama u ratu, beskućnika i heroinskog ovisnika u miru, pa sve do reflektora holivudske „A“ produkcije. Ova knjiga je priča o životu i smrti, politici i veri, mržnji i ljubavi.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  „Blank“ surovo i bez licemerja demistifikuje bosanski rat koji vode lokalni lopovi, aminuju hodže i popovi, a koriste političari svih fela. „Blank“ je i demistifikacija religije. Ova knjiga demistifikuje i državu koja ubija vlastitu decu, a predstavlja na kraju i demistifikaciju međunarodne politike koja, uz šampanjac, kavijar i diplomatski humor, posmatra predstavu i aplaudira glumcima koji stvarno umiru na životnoj pozornici pretvorenoj u gladijatorsku arenu.

   

  promocija knjige blank

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin