• Zrenjaninska premijera stripa „Zagonetač: Godina prva“

    U Salonu Narodnog muzeja Zrenjanin, u petak, 19. januara, sa početkom u 18 časova, biće održana zrenjaninska premijera stripa „Zagonetač: Godina prva“ u izdanju Čarobne knjige.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninska premijera stripa „Zagonetač: Godina prva“
    Foto: Narodni muzej Zrenjanin

     

    Na premijeri će govoriti crtač i kolorista ovog stripa Stevan Subić i urednici u Čarobnoj knjizi Nikola Dragomirović i Borislav Pantić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Prelep zimski motiv: Kako je Zrenjanin izgledao davne 1945. godine

     

    Na promociji će publika moći da čuje zanimljivosti o nastanku ovog stripa, da sazna po čemu je ovo izdanje Čarobne knjige jedinstveno u svetu i zbog čega su ga mnogi ocenili kao najbolji strip objavljen u prethodnoj godini.

     

    Posetioci koji već imaju strip mogu da ga ponesu da bi im se autor potpisao. Izdanje će na promociji moći da se kupi po akcijskoj ceni.

     

    „Zagonetač: Godina prva“ narativna je prethodnica bioskopskog blokbastera „Betmen“ Meta Rivsa iz 2022. godine. Glumac i scenarista Pol Dejno, koji je u tom filmu igrao ulogu Zagonetača, osmislio je priču kojom će produbiti motive ovog negativca, ogoliti njegovu ljudsku stranu i mapirati njegovo poniranje u svet ludila i zločina.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Stevan Subić je Dejnovom scenariju dodao košmarnu dimenziju energičnim i inovativnim crtežom kakav se retko viđa u superherojskom stripu. Stoga i ne čudi što „Zagonetač: Godina prva“ spada među najimpresivnije stripove 2023. godine. Favorit je i publike i kritičara.

     

    Kada korupcija i pohlepa poremete sistem, potreban je – PČELAR!

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura