• ZAKAZANA PREMIJERA PREDSTAVE „ROMEO I JULIJA“

    ZRENJANIN – Predstava „Romeo i Julija“ premijerno će biti odigrana u Narodnom pozorištu „Toša Jovanović “ u subotu, 15. oktobra, u 20 časova. Obeležavajući 400 godina od smrti pisca i dramaturga Vilijama Šekspira, pozorište sa najstarijom pozorišnom salom u Srbiji, premijerno će izvesti jedan od najpopularnijih Šekspirovih komada, u režiji Nikole Zavišića. Na dan premijere […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    ZRENJANIN – Predstava „Romeo i Julija“ premijerno će biti odigrana u Narodnom pozorištu „Toša Jovanović “ u subotu, 15. oktobra, u 20 časova.

    Narodno pozorište "Toša Jovanović"
    Narodno pozorište „Toša Jovanović“

    Obeležavajući 400 godina od smrti pisca i dramaturga Vilijama Šekspira, pozorište sa najstarijom pozorišnom salom u Srbiji, premijerno će izvesti jedan od najpopularnijih Šekspirovih komada, u režiji Nikole Zavišića.

    Na dan premijere pozorište obeležava 70 godina profesionalnog rada Dramske i 60 godina profesionalnog rada Lutkarske scene.

    Glumci u predstavi su Milan Kolak, Una Đelošević, Stefan Juanin, Dejan Karlečik, Ljubiša Milišić, Miljan Vuković, Jelena Šneblić Živković, Dragan Đorđević, Vesna Varićak, Prvoslav Zakovski i Milan Kočalović. Dramaturg je Kristina Bojanić, scenograf Željko Piškorić, kostimograf Marina Sremac, kompozitor Goran Simonoski, a lektor Milica Janketić. Scenske borbe radio je Dejan Karlečik.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura