• VOJVOĐANSKI BRASS FESTIVAL PO DESETI PUT

  Učestvuju učenici svih pokrajinskih muzičkih škola

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  VOJVOĐANSKI BRASS FESTIVAL PO DESETI PUT

  ZRENjANIN – Gradski duvački orkestar Zrenjanin, Muzička škola „Josif Marinković“ i Aktiv limenih duvača muzičkih škola Vojvodine, u saradnji sa Kulturnim centrom i Svetskom asocijacijom duvačkih orkestara WASBE, organizuju 10. Vojvođanski brass festival, koji će biti održan 24. februara, u Velikoj sali Kulturnog centra, sa početkom u 16 sati. Ulaz je slobodan.

  muzika

  – Na festivalu će učestvovati učenici limenih duvačkih odseka iz svih vojvođanskih muzičkih škola i studenti Akademije muzičke umetnosti iz Novog Sada. Festival je revijalnog karaktera i jedini je ovakvog tipa za limene duvače u Vojvodini i šire – ističe Branislav Gagić, direktor WASBE za Srbiju i predsednik Upravnog odbora Gradskog duvačkog orkestra Zrenjanin. 

  Na programu su dela Mocarta, Betovena, Čajkovskog, Bartoka i drugih autora, kao i kompozicije iz drugih žanrova: popularna – evergrin muzika, džez standardi, starogradska muzika…

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura