• U KULTURNOM CENTRU NASTUPAJU HOROVI I KLAPE

  ZRENJANIN – U okviru Međunarodnog festivala horske muzike i klapskog pevanja – Novi Sad, u utorak, 8. novembra, na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina biće održan koncert na kom nastupaju Hor državnog univerziteta iz Tule, Muška pevačka klapa „Donat“ iz Zadra, Ženska pevačka grupa „Ive“ iz Moslavine – Slavonija, Mešoviti oktet iz Vojvodine i Rosa […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  U KULTURNOM CENTRU NASTUPAJU HOROVI I KLAPE

  ZRENJANIN – U okviru Međunarodnog festivala horske muzike i klapskog pevanja – Novi Sad, u utorak, 8. novembra, na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina biće održan koncert na kom nastupaju Hor državnog univerziteta iz Tule, Muška pevačka klapa „Donat“ iz Zadra, Ženska pevačka grupa „Ive“ iz Moslavine – Slavonija, Mešoviti oktet iz Vojvodine i Rosa Zamito, izvođač tradicionalne italijanske muzike. Koncert počinje u 20 časova, a ulaz je besplatan.

  kulturni-centar-velika-sala

  Zrenjaninska publika biće u prlici da čuje tradicionalnu rusku i daltmatinsku muziku, slavonske bećarce, tradicionačnu vojvođansku muziku i italijanske kancone.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura

  Zrenjanin – srpska prestonica kulture 2025. godine

  Radna grupa za pripremu i sprovođenje programa "Prestonica kulture Srbije“ donela je predlog odluke, koji je prihvatila potpredsednica Vlade i ministarka kulture Maja Gojković, da Zrenjanin bude […]