• TRADICIONALNI NOVOGODIŠNJI HUMANITARNI KONCERT

  ZRENJANIN – U Baroknoj sali Gradske kuće u Zrenjaninu, u petak, 22. decembra, od 19 časova, biće održan sada već tradicionalni humanitarni koncert „Praznične horske čarolije“.     U okviru programa će nastupiti Gradski dečiji hor Kulturnog centra – dirigent Senka Milisavljević, združeni horovi „Sanjalice“, „Volimo solfeđo mi“ i „Muzika u boji“ – dirigenti Sanja Popović […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  TRADICIONALNI NOVOGODIŠNJI HUMANITARNI KONCERT

  ZRENJANIN – U Baroknoj sali Gradske kuće u Zrenjaninu, u petak, 22. decembra, od 19 časova, biće održan sada već tradicionalni humanitarni koncert „Praznične horske čarolije“.

   

  humanitarni koncert
  Ova akcija organizovana je i prošle godine, a najmlađi pacijenti su obradovani paketićima

   

  U okviru programa će nastupiti Gradski dečiji hor Kulturnog centra – dirigent Senka Milisavljević, združeni horovi „Sanjalice“, „Volimo solfeđo mi“ i „Muzika u boji“ – dirigenti Sanja Popović i Tanja Ivanica, kao i Dečiji hor muzičkog centra „Supernova“ – dirigent Marko Pejčić.

   

  Kao i prethodnih godina, ulaznice za ovaj koncert su slatkiši i slane grickalice, od kojih će biti napravljeni paketići koji će biti uručeni dečijem odeljenju Opšte bolnice „Đorđe Joanović“. Prilikom dodele paketića Cekom – Centar za kreativno odrastanje i multikulturalnu saradnju, izvešće novogodišnju predstavu „Novogodišnji kraljevski festival“ za decu na odeljenju. Ovo će ujedno biti i prvi promotivni koncert petog, jubilarnog Horskog festivala „Slobodan Bursać“, koji će se održati juna 2018. godine.

   

  Organizatori humanitarne akcije su KulturKick Creative Productions i Kulturni centar Zrenjanina, u saradnji sa mladima iz Cekom-a, a sponzor manifestacije je kompanija „Gomex“.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura