• Sutra u pozorištu promocija knjige „Reke života“ autora Predraga Kostina

  Promocija knjige „Reke života“ autora Predraga Kostina biće održana u utorak, 14. decembra, s početkom u 17 sati, u foajeu Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“ u Zrenjaninu.   Ova fotomonografija predstavlja kraći rezime svega onoga što je autor radio u poslednjih petnaestak godina. Izdanje sadrži više od stotinu vrhunskih fotografija životinja, nastanjenih uz reke koje protiču […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Sutra u pozorištu promocija knjige „Reke života“ autora Predraga Kostina

  Promocija knjige „Reke života“ autora Predraga Kostina biće održana u utorak, 14. decembra, s početkom u 17 sati, u foajeu Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“ u Zrenjaninu.

   

  Ova fotomonografija predstavlja kraći rezime svega onoga što je autor radio u poslednjih petnaestak godina. Izdanje sadrži više od stotinu vrhunskih fotografija životinja, nastanjenih uz reke koje protiču kroz Vojvodinu.

   

  Na promociji će, osim autora Predraga Kostina, govoriti i portparol Pokrajinskog zavoda za zaštitu prirode dr Oliver Fojkar i nature&wild life fotograf Geza Farkaš.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Nino Rakićević održaće u Zrenjaninu predavanje o vrednosti fotografije

   

  Predrag Kostin fotografisanjem prirode i divljih životinja bavi se od 2007. godine. Nakon godinu dana pobedio je na konkursu National Geographic Srbija.

   

  Kostin je do sada imao osam samostalnih i nekoliko grupnih izložbi fotografija širom Srbije. U planu je i snimanje emisija o divljem svetu Srbije.

   

  Na samoj promociji knjiga će moći da se kupi po promo ceni od 1.500 dinara.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Kompanija „Gomex“ je generalni sponzor ovog izdanja.

   

  Više o fotomonografiji „Reke života“ možete PROČITATI OVDE.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura