• RASPISAN KNJIŽEVNI KONKURS „ULAZNICA 2017“

  ZRENJANIN – Časopis „Ulaznica“ i Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ raspisali su književni konkurs „Ulaznica 2017“. Konkurs se raspisuje za neobjavljene priče, pesme i eseje.     Pravo učešća na književnom konkursu imaju svi autori koji pišu na bhsc jeziku.   Radovi se primaju do 15. septembra na adresu: Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“, Trg […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  RASPISAN KNJIŽEVNI KONKURS „ULAZNICA 2017“

  ZRENJANIN – Časopis „Ulaznica“ i Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ raspisali su književni konkurs „Ulaznica 2017“. Konkurs se raspisuje za neobjavljene priče, pesme i eseje.

   

  knjiga književni konkurs

   

  Pravo učešća na književnom konkursu imaju svi autori koji pišu na bhsc jeziku.

   

  Radovi se primaju do 15. septembra na adresu: Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“, Trg slobode 2, 23000 Zrenjanin, Srbija, sa naznakom: za Konkurs Ulaznica 2017. 

   

  Radovi se ne mogu slati putem e-maila. Tekst se smatra objavljenim ukoliko se nalazi u knjizi, časopisu i/ili na internetu pre objavljivanja saopštenja žirija Književnog konkursa „Ulaznica 2017“.

   

  Otkucani ili odštampani radovi potpisuju se šifrom, a rešenje šifre sa ličnim podacima, adresom, brojem telefona i e-mail adresom autora šalje se u posebnoj koverti koja se prilaže uz radove.

   

  Očekuje se da stigne najviše do 5 pesama, 3 priče i 3 eseja, s tim da je moguće konkurisati u sve tri kategorije. Dužina pojedinačne priče ili eseja ne može da prelazi 10.000 slovnih mesta, uključujući i razmake. Rukopisi se šalju u tri primerka. Rukopisi se ne vraćaju.

   

  Odluku o nagradama koje se sastoje od novčanog iznosa, diplome i objavljivanja u posebnom broju „Ulaznice“ doneće žiri koji će imenovati redakcija časopisa.

   

  Proglašenje dobitnika i uručenje nagrada obaviće se na završnoj svečanosti u Gradskoj narodnoj biblioteci „Žarko Zrenjanin“, u petak, 15. decembra, u 19 časova. Tom prilikom biće promovisan broj „Ulaznice“ u kojem će biti objavljeni nagrađeni i pohvaljeni radovi.

   

  Za bliža obaveštenja obratite se na telefon +381 23 566 210 ili na e-mail adresu zrulaznica@gmail.com

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura