• Radovi amaterskih slikara iz Lazareva na izložbi u Kulturnom centru

  Radovi amaterskih slikara iz Lazareva biće predstavljeni na izložbi u Malom salonu Kulturnog centra Zrenjanina, koja će biti otvorena u petak, 2. avgusta, od 19 časova.   Izlagaće osam amaterskih slikara, čiji radovi su ostvareni u različitim tehnikama – od grafika do ulja na platnu. Aktivni lazarevački slikari predstaviće svoje radove u organizaciji udruženja „Veliko […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Radovi amaterskih slikara iz Lazareva na izložbi u Kulturnom centru

  Radovi amaterskih slikara iz Lazareva biće predstavljeni na izložbi u Malom salonu Kulturnog centra Zrenjanina, koja će biti otvorena u petak, 2. avgusta, od 19 časova.

   

  Izlagaće osam amaterskih slikara, čiji radovi su ostvareni u različitim tehnikama – od grafika do ulja na platnu. Aktivni lazarevački slikari predstaviće svoje radove u organizaciji udruženja „Veliko srce“, Saveta MZ Lazarevo i Kulturnog centra Zrenjanina.

   

  Pročitajte još: Ženska pevačka grupa „Filigran“ ostvarila uspeh u Aranđelovcu

   

  Na izložbi će biti izloženi radovi Branka Bukvića, Nikoline Vukosav, Maše Dulović, Milovana Božovića, Nataše Božović, Branka Spasojevića, Zorana Teševića i Radovana Tošića. Do sada su ovi slikari učestvovali u manifestaciji „Noć muzeja“, 2018. godine, kao i na manifestaciji „Korzo fest“. Kako najavljuju iz Udruženja „Veliko srce“, planirano je  i skoro osnivanje likovne kolonije u Lazarevu.

   

  Izložba će biti otvorena do 15. avgusta.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura