• Radno vreme Narodnog muzeja Zrenjanin tokom manifestacije „Dani piva“

    Tokom ovogodišnjih „Dana piva“ izložbeni saloni Narodnog muzeja Zrenjanin radiće produženo, dok će stalna postavka imati uobičajeno radno vreme.   Izložbeni saloni Muzeja radiće od utorka do petka, od 28. do 31. avgusta, od 9 do 13, i od 15 do 22 časa, u subotu, 1. septembra, radiće od 9 do 13, i od 17 […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Radno vreme Narodnog muzeja Zrenjanin tokom manifestacije „Dani piva“

    Tokom ovogodišnjih „Dana piva“ izložbeni saloni Narodnog muzeja Zrenjanin radiće produženo, dok će stalna postavka imati uobičajeno radno vreme.

     

    Izložbeni saloni Muzeja radiće od utorka do petka, od 28. do 31. avgusta, od 9 do 13, i od 15 do 22 časa, u subotu, 1. septembra, radiće od 9 do 13, i od 17 do 22 časa, a u nedelju, 2. septembra, od 18 do 22 časa.

     

    Stalnu postavku posetioci će moći da pogledaju od 27. avgusta do 2. septembra u periodu od 8.30 do 19 časova, a u subotu, 1. septembra, od 8.30 do 12.30 sati.

     

    U Salonu, od 28. avgusta, publika će moći da pogleda izložbu „Slovačka lepota“, čiji su autori Branislav Kokavec i Pavel Surovi iz Kisača. Izložba obuhvata fotografije koje spajajući tradicionalno i moderno prikazuju lepotu nošnji vojvođanskih Slovaka.

     

    U Malom salonu aktuelna je izložba „Jevreji Srbije u Prvom svetskom ratu“, koja je posvećena srpskim Jevrejima, muškarcima i ženama, koji su kao ratnici ili medicinsko osoblje učestvovali u svim ratovima za slobodu Srbije 1912–1918. godine. Autor izložbe je Vojislava Radovanović, muzejski savetnik i upravnik Jevrejskog istorijskog muzeja.

     

    Ulaz je besplatan.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura