• PROMOCIJA KNJIGE POSVEĆENE RADOVANU STANISAVLJEVU

  ZRENJANIN – U Gradskoj narodnoj biblioteci „Žarko Zrenjanin“ u petak, 31. marta, sa početkom u 18 časova, biće održana promocija knjige „Sećanje na Radovana“, autora Nikole Vratnjana. Knjiga je posvećena Radovanu Raši Stanisavljevu. Promocija će se održati na Dečjem odeljenju biblioteke, a o knjizi koja je uspomena na velikog čoveka, ljubitelja fudbala i dece govore: Nikola Vratnjan, autor, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PROMOCIJA KNJIGE POSVEĆENE RADOVANU STANISAVLJEVU

  ZRENJANIN – U Gradskoj narodnoj biblioteci „Žarko Zrenjanin“ u petak, 31. marta, sa početkom u 18 časova, biće održana promocija knjige „Sećanje na Radovana“, autora Nikole Vratnjana. Knjiga je posvećena Radovanu Raši Stanisavljevu.

  Promocija će se održati na Dečjem odeljenju biblioteke, a o knjizi koja je uspomena na velikog čoveka, ljubitelja fudbala i dece govore: Nikola Vratnjan, autor, Svetozar Stanisavljev i Sofija Malešević.

  Program će voditi Branka Jajić.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura

  Zrenjanin – srpska prestonica kulture 2025. godine

  Radna grupa za pripremu i sprovođenje programa "Prestonica kulture Srbije“ donela je predlog odluke, koji je prihvatila potpredsednica Vlade i ministarka kulture Maja Gojković, da Zrenjanin bude […]