• Proglašeni najuspešniji učesnici letnjeg konkursa na blogu „Čitalačke značke“

    Završen je letnji konkurs za najbolji post na blogu „Čitalačke značke“ za zapise (tekst, slika, fotografija, kratak film, spot…), koji se bave utiscima o pročitanoj literaturi za vreme letnjeg raspusta.   Žiri u sastavu: Nataša Lalić, bibliotekarka Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“, Sonja Antonić, autorka bloga Sofia Movens i Dušan Pop Đurđev, pisac za decu i mlade, dodelili […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Proglašeni najuspešniji učesnici letnjeg konkursa na blogu „Čitalačke značke“

    Završen je letnji konkurs za najbolji post na blogu „Čitalačke značke“ za zapise (tekst, slika, fotografija, kratak film, spot…), koji se bave utiscima o pročitanoj literaturi za vreme letnjeg raspusta.

     

    Žiri u sastavu: Nataša Lalić, bibliotekarka Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“, Sonja Antonić, autorka bloga Sofia Movens i Dušan Pop Đurđev, pisac za decu i mlade, dodelili su nagradu Lavu Lukiću. Lav je član novinarske i literarne sekcije pri OŠ „Nikola Tesla“ iz Beograda, koju vodi Aleksandra Drakulić.

     

    Nagradu publike osvojila je Anastasija Vanja Romanov, iz OŠ „Mladost“ iz Tomaševca.

     

    Specijalnu nagradu osvojili su učenici OŠ „Draža Marković Rođa“ iz Smoljinca. Neverovatna energija i kreativnost učenika, koji su poslali preko 20 radova i nastavnice srpskog jezika Zorice Perić u potpunosti su opravdali nagradu, iako nisu svi učenici zadovoljili kriterijume za blog post.

     

    Nagrade će biti dodeljene krajem oktobra, kada će kroz izložbu biti predstavljena i manifestacija „Čitalačka značka“ koja ove godina proslavlja 35 godina postojanja.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura