• Premijera filma o Savi Damjanoviću

    ZRENJANIN – Danas će u Velikoj sali Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“, u 20 časova, premijerno biti prikazan film o velikom glumcu i dugogodišnjem upravniku zrenjaninskog teatra, Savi Damjanoviću. Pre projekcije filma biće promovisana i knjiga „Magija glume“, izdata ovim povodom. U programu će učestvovati Sava Damjanović, zatim Zoran Slavić, autor knjige i filma, Milan Bjelogrlić, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Danas će u Velikoj sali Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“, u 20 časova, premijerno biti prikazan film o velikom glumcu i dugogodišnjem upravniku zrenjaninskog teatra, Savi Damjanoviću.

    Sava Damjanović i Zoran Slavić tokom snimanja filma
    Sava Damjanović i Zoran Slavić tokom snimanja filma

    Pre projekcije filma biće promovisana i knjiga „Magija glume“, izdata ovim povodom. U programu će učestvovati Sava Damjanović, zatim Zoran Slavić, autor knjige i filma, Milan Bjelogrlić, direktor Biblioteke i Ivana Kukolj Solarov, direktorka Pozorišta.

    Biće to prilika da se prisutni podsete stvaranja profesionalnog pozorišta u Zrenjaninu iz ugla glumačkog velikana našeg grada.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura