• PREDSTAVLJANJE: UPOZNAJTE EKIPU ČASOPISA KUŠ!

  ZRENJANIN – U sredu, 14. juna, od 18 časova, na platou ispred Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“ predstaviće se tim časopisa KUŠ! (Kulturno – umetnički špajz).     Časopis KUŠ! je onlajn medij koji se bavi promocijom kulture i umetnosti od početka 2016. godine. U dosadašnjim brojevima obrađivane su mnoge zanimljive teme iz oblasti muzike, filma, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PREDSTAVLJANJE: UPOZNAJTE EKIPU ČASOPISA KUŠ!

  ZRENJANIN – U sredu, 14. juna, od 18 časova, na platou ispred Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“ predstaviće se tim časopisa KUŠ! (Kulturno – umetnički špajz).

   

  biblioteka- kuš
  Gradska narodna biblioteka

   

  Časopis KUŠ! je onlajn medij koji se bavi promocijom kulture i umetnosti od početka 2016. godine. U dosadašnjim brojevima obrađivane su mnoge zanimljive teme iz oblasti muzike, filma, pozorišta, književnosti, filozofije i likovnih umetnosti. Cilj mladih ljudi koji čine redakciju časopisa jeste da na zanimljiv način i jednostavnim jezikom približe svet umetnosti i kulture svima koji su zainteresovani. 

   

  „Ukoliko želite da saznate više o radu časopisa, upoznate se sa autorima tekstova i učestvujete u malim radionicama, posetite nas 14. juna isped Gradske biblioteke Zrenjanin. Izvucite vaš dnevni citat iz „Tegle sreće“, prihvatite izazov Logoreikovih logičkih zavrzlama, saznajte koji ste umetnik 19. veka i još mnogo toga“, poručuju iz Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura