• Počinje tradicionalna „Pesnička štafeta“, ovogodišnji gost Nikoleta Novak

    Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ iz Zrenjanina je najavila da će se od 17. do 28. maja održati 47. po redu manifestacija za decu „Pesnička štafeta“. Ovogodišnju „Štafetu“ vodiće književnica Nikoleta Novak.   Nikoleta Novak će sa zrenjaninskim bibliotekarima obići 53 škole na području srednjeg Banata. Oni će posetiti i škole u opštinama Kikinda i Titel.   PROČITAJTE JOŠ: Gradski […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Počinje tradicionalna „Pesnička štafeta“, ovogodišnji gost Nikoleta Novak

    Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ iz Zrenjanina je najavila da će se od 17. do 28. maja održati 47. po redu manifestacija za decu „Pesnička štafeta“. Ovogodišnju „Štafetu“ vodiće književnica Nikoleta Novak.

     

    Nikoleta Novak će sa zrenjaninskim bibliotekarima obići 53 škole na području srednjeg Banata. Oni će posetiti i škole u opštinama Kikinda i Titel.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Gradski dečiji hor snimio obradu pesme čuvenog benda EKV (Video)

     

    Učenici osnovnih škola predstaviće svoje poetsko stvaralaštvo i svoje talente. Najbolji pesnički radovi biće nagrađeni na završnoj svečanosti „Pesničke štafete“. Ona će se održati 1. juna na platou ispred Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“.

     

    Ove godine se bogatoj zbirci knjiga za decu, koje je biblioteka povodom manifestacije objavila u ediciji „Književnost za decu i omladinu“, kao 43. po redu pridružila i knjiga „Zvali su me…“ Nikolete Novak.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    „Zrenjaninska biblioteka ulaže velike napore, kao i protekle godine, da se manifestacija nesmetano i bezbedno održi uprkos svim izazovima i teškoćama uzrokovanim epidemijom. Tako će i ovogodišnja „Pesnička štafeta“ biti nastavak kontinuiteta koji za ovih 47. godina ni u teškim vremenima nije bio narušen“, saopšteno je iz Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura