• Pesnikinja iz Zrenjanina Dragica Stojanović dobitnica „Bešenovske povelje“

    Pesnikinja iz Zrenjanina Dragica Stojanović ovogodišnja je dobitnica „Bešenovske povelje“, za pesmu „Vera“, odlučio je žiri poetskog konkursa „Bešenovska prinošenja“.   Žiri ovog tradicionalnog pesničkog konkursa, koji šestu godinu za redom organizuje fruškogorski manastir Bešenovo, bio je jednoglasan u svojoj odluci da prvonagrađena bude Dragica Stojanović. Tema ovogodišnjeg konkursa bila je „Ne damo svetinje jer […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pesnikinja iz Zrenjanina Dragica Stojanović dobitnica „Bešenovske povelje“

    Pesnikinja iz Zrenjanina Dragica Stojanović ovogodišnja je dobitnica „Bešenovske povelje“, za pesmu „Vera“, odlučio je žiri poetskog konkursa „Bešenovska prinošenja“.

     

    Žiri ovog tradicionalnog pesničkog konkursa, koji šestu godinu za redom organizuje fruškogorski manastir Bešenovo, bio je jednoglasan u svojoj odluci da prvonagrađena bude Dragica Stojanović. Tema ovogodišnjeg konkursa bila je „Ne damo svetinje jer one nisu dale nas“. Na konkursu je učestvovalo više od dve stotine pesnika iz Srbije, zemalja regiona, evropskih zemalja, pa sve do daleke Australije.

     

    Pročitajte još: Otkazana promocija knjige, i ostali događaji za sada pod znakom pitanja

     

    Među pohvaljenim učesnicima je i Radmila V. Stojanović  iz Zrenjanina.

     

    Nagrade i pohvale biće uručene na tradicionalnom pesničkom saboru „Bešenovska prinošenja“, u utorak, 28. jula, povodom letnje manastirske slave.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura