• Panonika na Kolarcu: Nastup na prestižnoj sceni, pred mnogobrojnom publikom

    Muška vokalna grupa „Panonika“ iz Zrenjanina učestvovala je na revijalnom horskom festivalu „We Are Singidunum“, koji je održan 22. i 23. septembra u velikoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu.   Nastupilo je pet horova iz Bugarske, Slovenije i Srbije, a zrenjaninska vokalna grupa je izvela pet kompozicija.   PROČITAJTE JOŠ: Vokalni kvartet „Vita Brevis“ očarao […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Panonika na Kolarcu: Nastup na prestižnoj sceni, pred mnogobrojnom publikom

    Muška vokalna grupa „Panonika“ iz Zrenjanina učestvovala je na revijalnom horskom festivalu „We Are Singidunum“, koji je održan 22. i 23. septembra u velikoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu.

     

    Nastupilo je pet horova iz Bugarske, Slovenije i Srbije, a zrenjaninska vokalna grupa je izvela pet kompozicija.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Vokalni kvartet „Vita Brevis“ očarao publiku na „Mokranjčevim danima“

     

    – Bilo nam je veliko zadovoljstvo i uživanje da nastupimo na velikoj sceni prestižne sale Kolarca pred mnogobrojnom publikom. Naš nastup je naišao na velike simpatije publike i ostalih izvođača. Presrećni smo što smo ostavili dobar utisak – izjavila je dirigentkinja Panonike Zorica  Kozlovački.

     

    Prema njenim rečima, festival je protekao u divnoj atmosferi, a posle koncerta je usledilo lepo druženje i puno poziva za saradnju, zajedničke projekte i nove festivale.

     

    – Naš vokalni sastav je u finišu priprema za godišnji koncert pod nazivom „Muzika, ružičasto i plavo“, koji sa pažnjom pripremamo kao poklon zrenjaninskoj publici. Koncert će biti održan u subotu, 30. septembra, u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina, od 20 časova. Sa velikim zadovoljstvom pozivamo naše drage sugrađane i prijatelje na ovo posebno muzičko veče – poručuje Zorica Kozlovački.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Podsetimo, u Muškoj vokalnoj grupi „Panonika“ pevaju Miloš Gavrilov i Milivoj Adamov (prvi tenor), Goran Mišković i Zvonko Romac (drugi tenor), Milan Jokić, Robert Hodžić i Aleksandar Milas (bariton) i Vladimir Tomić i Milan Milanov (bas).

     

    Trojica majstora fotografije održaće predavanje u Zrenjaninu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura