• Organizovan odlazak na Sterijino pozorje

  ZRENJANIN – Portal „Kanal kulture“ biće predstavljen u Kulturnom centru, u utorak, 2. juna, u maloj sali, od 19 časova. Besednik je Milan Šljapić. U utorak, 2. juna, Kulturni centar Zrenjanina organizuje odlazak na Sterijino pozorje u Novi Sad, na predstavu „Vučjak“. Polazak je u 19 časova ispred Kulturnog centra. Cena aranžmana je 1.400 dinara. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  ZRENJANIN – Portal „Kanal kulture“ biće predstavljen u Kulturnom centru, u utorak, 2. juna, u maloj sali, od 19 časova. Besednik je Milan Šljapić.

  Kulturni centar
  Kulturni centar

  U utorak, 2. juna, Kulturni centar Zrenjanina organizuje odlazak na Sterijino pozorje u Novi Sad, na predstavu „Vučjak“. Polazak je u 19 časova ispred Kulturnog centra. Cena aranžmana je 1.400 dinara.

  U sredu, 3. juna, KCZ organizuje odlazak na Sterijino pozorje u Novi Sad, na predstavu „Violinista na krovu“, i dodelu nagrada. Polazak je u 17 časova ispred Kulturnog centra, a cena je ista kao prethodne večeri.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura