• OLIVERA LUDOŠKI IZLAŽE RADOVE U KULTURNOM CENTRU

    ZRENJANIN – U toku avgusta Kulturni centar Zrenjanina predstavlja radove studenata likovnih akademija. U petak, 4. avgusta, u 19 časova, biće otvorena izložba radova Olivere Ludoški „Ne/Mir“.     Olivera Ludoški rođena je u Zrenjaninu 1995. godine i student je treće godine slikarstva na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Vlade Rančića.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OLIVERA LUDOŠKI IZLAŽE RADOVE U KULTURNOM CENTRU

    ZRENJANIN – U toku avgusta Kulturni centar Zrenjanina predstavlja radove studenata likovnih akademija. U petak, 4. avgusta, u 19 časova, biće otvorena izložba radova Olivere Ludoški „Ne/Mir“.

     

    kulturni centar olivera
    Kulturni centar Zrenjanina

     

    Olivera Ludoški rođena je u Zrenjaninu 1995. godine i student je treće godine slikarstva na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Vlade Rančića.

     

    Do sada je svoje radove izlagala na kolektivnim izložbama u Galeriji „Hol“ (AUNS), u okviru Outworld humanitarnog muzičkog festivala i na XIX bijenalima studentskog crteža Srbije.

     

    Ovo je njena prva samostalna izložba.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura