• Objavljena knjiga „Milenijumske tajne Česterega“ autora Milorada Savića

  Knjiga „Milenijumske tajne Česterega“, autora Milorada Savića, biće predstavljena u Česteregu, povodom obeležavanja 75 godina od doseljenja iz Bosanske Krajine.   Promociju knjige organizuje Savet Mesne zajednice Čestereg, u subotu, 12. septembra, u 11 sati. Skup je planiran na otvorenom prostoru, u seoskom sportskom centru, uz ograničenje broja prisutnih, u skladu sa obaveznim epidemiološkim merama. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Objavljena knjiga „Milenijumske tajne Česterega“ autora Milorada Savića

  Knjiga „Milenijumske tajne Česterega“, autora Milorada Savića, biće predstavljena u Česteregu, povodom obeležavanja 75 godina od doseljenja iz Bosanske Krajine.

   

  Promociju knjige organizuje Savet Mesne zajednice Čestereg, u subotu, 12. septembra, u 11 sati. Skup je planiran na otvorenom prostoru, u seoskom sportskom centru, uz ograničenje broja prisutnih, u skladu sa obaveznim epidemiološkim merama.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Amatersko pozorište “Jovica Jelić” jedno od najuspešnijih u Srbiji (Foto)

   

  Autor knjige „Milenijumske tajne Česterega“ Milorad Savić, dugogodišnji novinar novosadskog „Dnevnika“ i agencije Tanjug, rođen je u ovom selu. Izdavač knjige je Društvo novinara Vojvodine, a recezenti su profesor dr Ferenc Nemet i dr Milan Micić, istoričar i književnik.

   

  Protokolom je predviđeno da se pozdravnom rečju skupu obrati dugogodišnji sekretar Mesne zajednice Čestereg Rade Bjelajac.

   

  Na promociji će, pored autora, govoriti urednik izdanja Mladen Bulut i recezent dr Milan Micić.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura