• Muzička škola prvi put u svojoj istoriji organizuje kviz „Josifu u čast“

    Muzička škola „Josif Marinković“ iz Zrenjanina prvi put u svojoj istoriji organizuje kviz srednjih muzičkih škola pod nazivom „Josifu u čast“. Kviz se održava u četvrtak, 16. novembra, u Kulturnom centru Zrenjanina, od 11 do 13 časova.   Kviz „Josifu u čast“ samo je jedan od projekata u okviru velikog školskog jubileja: 75 godina od […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Muzička škola prvi put u svojoj istoriji organizuje kviz „Josifu u čast“

    Muzička škola „Josif Marinković“ iz Zrenjanina prvi put u svojoj istoriji organizuje kviz srednjih muzičkih škola pod nazivom „Josifu u čast“. Kviz se održava u četvrtak, 16. novembra, u Kulturnom centru Zrenjanina, od 11 do 13 časova.

     

    Kviz „Josifu u čast“ samo je jedan od projekata u okviru velikog školskog jubileja: 75 godina od osnivanja Muzičke škole.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Oto Oltvanji za zrenjaninski.com: Ljudi, uprkos svemu, još uvek vole da čitaju romane

     

    Takmičiće se tri ekipe čije muzičke škole nose ime Josifa Marinkovića – iz Zrenjanina, Vršca i Beograda. Učenici se takmiče na temu života i stvaralaštva srpskog kompozitora Josifa Marinkovića.

     

    Sve takmičare pripremali su mentori odnosno profesori Aleksandra Milosavljević Vrebalov (MŠ „Josif Marinković“ Zrenjanin), Dragan Đokić (MŠ „Josif Marinković“ Vršac) i Mina Bojović (MŠ „Josif Marinkovič“ Beograd).

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Takmičare će ocenjivati stručni žiri: profesorka dr Ira Prodanov (Akademija umetnosti Univerziteta u Novom Sadu), Maja Čolović Vasić (RTS – Radio Beograd 2) i Vera Golob (MŠ „Josif Marinković“ Zrenjanin).

     

    Maturantkinja gimnazije Marija Daruši: Dobre strane života na selu su mnogobrojne

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura