• Mlekoprodukt sa brendom Ile de France pokrovitelj petog Festivala francuskog filma

  Festival francuskog filma biće održan u Beogradu, Nišu i Novom Sadu od 14. do 18. juna, sa specijalnom dodatnom projekcijom u Zrenjaninu, 23. juna. Kum ovogodišnjeg izdanja festivala je režiser Srdan Golubović.   U skladu sa već uspostavljenom tradicijom festivala, publika će imati priliku da vidi nekoliko filmova iz selekcije ovogodišnjeg Kanskog festivala, i to […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Mlekoprodukt sa brendom Ile de France pokrovitelj petog Festivala francuskog filma

  Festival francuskog filma biće održan u Beogradu, Nišu i Novom Sadu od 14. do 18. juna, sa specijalnom dodatnom projekcijom u Zrenjaninu, 23. juna. Kum ovogodišnjeg izdanja festivala je režiser Srdan Golubović.

   

  U skladu sa već uspostavljenom tradicijom festivala, publika će imati priliku da vidi nekoliko filmova iz selekcije ovogodišnjeg Kanskog festivala, i to na projekcijama na atraktivnim lokacijama u Beogradu, Nišu i Novom Sadu. U prestonici će, kao festivalski prostor, poslužiti Kosančićev venac, potom obala Dunava kod veoma popularnih Silosa na Dorćolu, i plato između kula Ušće na Novom Beogradu. Za projekcije u zatvorenom prostoru odabrana je MTS dvorana.

   

  U Novom Sadu, filmovi će se prikazivati u sali Kulturnog centra Novog Sada, a u Nišu u bioskopu Vilingrad.

   

  Festival francuskog filma i u Zrenjaninu

   

  U Gradskoj bašti u Zrenjaninu, najatraktivnijem gradskom prostoru na otvorenom, uz podršku Kulturnog centra Zrenjanina, specijalna projekcija filma „Pod zvezdama“ režisera Sebastijena Tilera biće održana 23. juna, u 21 sat.

   

  Smotra posvećena francuskoj kulturi, u organizaciji Francuskog instituta u Srbiji, a pod pokroviteljstvom kompanije MLEKOPRODUKT i ove godine biće upotpunjena degustacijom finih francuskih Ile de France sireva koje u Srbiji distribuira ova kompanija kao deo grupe SAVENCIA. Učešće kompanije Mlekoprodukt u ovom važnom kulturnom događaju, koji slavi francusku filmsku umetnost, još jedna je potvrda privrženosti principima društvene odgovornosti kroz aktivnu podršku kulturi i međunarodnoj umetničkoj saradnji.

   

  Ulaz na projekcije je besplatan. Ceo program festivala možete POGLEDATI OVDE.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura