• LIKOVNA RADIONICA „U SUSRET PRAZNICIMA“

    ZRENJANIN – U salonu Narodnog muzeja Zrenjanin, u periodu od 7. novembra do 9. decembra, u ambijentu izložbe „Dela bečkih baroknih majstora u Vojvodini“ održavaće se likovna radionica pod nazivom „U susret praznicima“. Radionice su namenjene učenicima od prvog do šestog razreda osnovne škole, kao i članovima likovnih sekcija. Deca će imati priliku da crtaju […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    LIKOVNA RADIONICA „U SUSRET PRAZNICIMA“

    ZRENJANIN – U salonu Narodnog muzeja Zrenjanin, u periodu od 7. novembra do 9. decembra, u ambijentu izložbe „Dela bečkih baroknih majstora u Vojvodini“ održavaće se likovna radionica pod nazivom „U susret praznicima“.

    andjelcici

    Radionice su namenjene učenicima od prvog do šestog razreda osnovne škole, kao i članovima likovnih sekcija. Deca će imati priliku da crtaju temu anđela, izrade ukrasnu girlandu ili samostalni motiv (ukras za jelku ili prozor), kao i figuru anđela. Materijal za rad obezbeđuje muzej.

    Radionice se održavaju radnim danima posle podne, u periodu od 14 do 18.30 časova, i traju najduže dva školska časa. Autorka i voditeljka radionica je Nevena Dujin Grković, kustos pedagog Narodnog muzeja Zrenjanin. Aktivnost izrade figure anđela osmišljena je uz smernice autorke izložbe „Dela bečkih baroknih majstora u Vojvodini“ Žužane Korhec Pap, slikarke restauratorke Gradskog muzeja Subotica.

    Učešće grupe se najavljuje nekoliko dana ranije, na telefon muzeja 023/ 561 – 841, radnim danima u periodu od 12.30 do 19 sati.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura