• Kulturni centar Zrenjanina raspisao dva likovna konkursa

    Likovni konkurs 30×30 međunarodnog je karaktera, a drugi konkurs je za izlaganje u izložbenom salonu Kulturnog centra Zrenjanina, za 2019. godinu.   Konkurs 30 X 30 raspisali su Kulturni Centar Zrenjanina i autor projekta mr Milutin Mićić. Autori mogu da konkurišu sa jednim radom. Radovi mogu da budu dvodimenzionalni i trodimenzionalni u svim tehnikama i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kulturni centar Zrenjanina raspisao dva likovna konkursa

    Likovni konkurs 30×30 međunarodnog je karaktera, a drugi konkurs je za izlaganje u izložbenom salonu Kulturnog centra Zrenjanina, za 2019. godinu.

     

    Konkurs 30 X 30 raspisali su Kulturni Centar Zrenjanina i autor projekta mr Milutin Mićić. Autori mogu da konkurišu sa jednim radom. Radovi mogu da budu dvodimenzionalni i trodimenzionalni u svim tehnikama i disciplinama. Jedino ograničenje je da dvodimenzionalni radovi moraju biti formata 30 sa 30 santimetara. Pored slobodnih rešenja, ove godine autorima je data mogućnost da promišljaju na zadatu temu-zadatak: „Evolucija dobra –Evolucija zla“. Radovi se šalju na adresu Kulturnog centra Zrenjanina, Narodne omladine 1. Konkurs je otvoren do 20. novembra 2018. godine.

     

    Konkurs za izlaganje na samostalnim i grupnim izložbama u izložbenom salonu Kulturnog centra Zrenjanina, za 2019. godinu, otvoren je do 1. novembra. Pravo učešća na konkursu imaju svi likovni, primenjeni i multimedijalni akademski umetnici, grupe i udruženja likovnih umetnika.

     

    Više o konkursima, propozicijama kao i formularima-prijavama možete se informisati na sajtu www.kczr.org

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura