• Koncertna promocija diska pod nazivom „Refleksija uživo“

  Koncertna promocija diska pod nazivom „Refleksija uživo“ biće održana u ponedeljak, 7. novembra, u 19 časova, u Salonu Savremene galerije Zrenjanin.   „Refleksija uživo“ predstavlja koncertnu promociju CD-a „Refleksija“ po gradovima Srbije. Deo je šireg projekta koje udruženje umetnika „Anime“ sprovodi dugi niz godina.   PROČITAJTE JOŠ: Dobrotvorni koncert Pavline Radovanović „Orahovcu od srca iz […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Koncertna promocija diska pod nazivom „Refleksija uživo“

  Koncertna promocija diska pod nazivom „Refleksija uživo“ biće održana u ponedeljak, 7. novembra, u 19 časova, u Salonu Savremene galerije Zrenjanin.

   

  „Refleksija uživo“ predstavlja koncertnu promociju CD-a „Refleksija“ po gradovima Srbije. Deo je šireg projekta koje udruženje umetnika „Anime“ sprovodi dugi niz godina.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Dobrotvorni koncert Pavline Radovanović „Orahovcu od srca iz Petrovgrada“

   

  Nakon nekoliko koncerata u Beogradu, snimljenog i izdatog diska sa delima Dejana Despića i Ijana Vilsona, ali i turneje po Irskoj, došlo je vreme da se disk koncertno predstavi i po gradovima naše zemlje.

   

  „Refleksija“, inače, predstavlja muzički dijalog između srpskog kompozitora Dejana Despića i irskog kompozitora Ijana Vilsona.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Na programu su dve solo sonate za violinu i dva trija za tri violine koje će izvesti Dušica Mladenović i njen trio violina „Anime“ koji, osim nje, čine i Mina Mladenović i Marina Popović.

   

  Ulaz je slobodan.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura